STÄNG

Kontakta oss

Nova Work AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@novawork.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig!

Registrera CV
salesgroup-logo

Behöver du hjälp med rekrytering? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Anlita oss

Vi hjälper er att ha rätt kompetensförsörjning

Hos oss får ni en lyhörd samarbetspartner

21_48_Salesgroup_1284
21_48_Salesgroup_1442

Anlita oss

Varje behov är unikt, därför handplockar vi konsult efter era behov. Vi vet att relevant kompetens hos konsulten är helt avgörande för att ni, vi och konsulten skall lyckas.
Hos oss får du en kompetenspartner som är uppdaterad på marknaden, har förståelse för er verksamhet och vill skapa en kostnadseffektiv lösning för er!

Vikten av ett gediget nätverk

Vi vet att behovet av tillfällig kompetens ofta kommer med kort varsel. För att vi skall kunna hjälpa er så snabbt som möjligt arbetar vi löpande med att hålla vårt nätverk av relevanta kompetenser uppdaterat.

VÅRT HANTVERK

En lyckad bemanningslösning bygger på att vi förstår er som organisation, era behov och vad som krävs av konsulten. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna er och skapar en tydlig kravprofil för att kunna hitta bästa möjliga konsult för just era behov.

Vi säkerställer bland annat genom kompetensbaserade intervjuer (och vid behov olika typer av tester och case) att konsulten har den kompetens som efterfrågas.

När ni väl valt en konsult arbetar vi nära med uppföljningar, både med er och med våra konsulter för att säkerställa att uppdraget går som tänkt.

Vi finns där för dig som kund och för våra konsulter under hela uppdragets gång.

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Vi är själva företagare och vet vad det kostar att inte ha tillgång till rätt bemanning vid rätt tillfälle. Därför erbjuder vi flexibla konsultlösningar som passar era behov idag, imorgon och i framtiden. Det ger er som kund möjlighet att driva en effektiv, flexibel och lönsam verksamhet.

Om oss

KVALIFICERADE KONSULTER INOM HR, MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING!

Nova Work erbjuder kvalificerade konsulter inom HR, marknad och försäljning. Oavsett om ni behöver en HRBP, en digital marknadsförare, en säljadministratör eller en interimchef hjälper vi er att lösa ert behov.

Rekrytering salesgroup-logo-black

Vårt systerbolag Salesgroup är specialister på att hitta, kvalificera och leverera högpresterande säljare och ledare till företag...

21_48_Salesgroup_1696