STÄNG

Kontakta oss

Nova Work AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@novawork.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig!

Registrera CV
salesgroup-logo

Behöver du hjälp med rekrytering? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Anlita oss

Vi hjälper er att ha rätt kompetensförsörjning

Hos oss får ni en lyhörd samarbetspartner

21_48_Salesgroup_1284
21_48_Salesgroup_1442

Anlita oss

Kombinerad erfarenhet från IT- och konsultbranschen

Varje behov är unikt och därför handplockar vi rätt konsulter utefter era förutsättningar. Vi arbetar med annonsering, uppsökande rekrytering och framför allt med vårt nätvärk för att lösa ert behov. Med kombinerad erfarenhet från IT- och konsultbranschen vet vi att förförståelse och relevant kompetens är helt avgörande för att lyckas.

Vikten av ett gediget nätverk

Vi vet att ett kompetensbehov ofta kommer med kort varsel och för att kunna hålla snabba leveranstider jobbar vi kontinuerligt med att hålla vårt nätverk av relevanta konsulter uppdaterat. Alla kandidater samlas i vår kandidatdatabas och för att hitta nya kandidater så utför vi uppsökande rekrytering i kombination med annonsering för att attrahera rätt kompetens till era behov.

Vår rekryteringsprocess

Att anställa fel kompetens kostar pengar. Av den anledningen lägger vi mycket fokus på rekrytringprocessen till varje roll vi tillsätter för att säkerställa en trygg och säker leverans av rätt kompetens. Nova Work skräddarsyr rekryteringsprocessen utifrån era behov och den tidslinje vi har att förhålla oss till. Vi arbetar med flera olika testleverantörer, genomför case och bakgrundskontroller. Utöver det så hjälper vi er att synas i rätt marknadskanaler för att stärka ert varumärke. Nova Work arbetar med transparens i våra rekryteringsprocesser för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Vi är kostnadsmedvetna

Vi är själva företagare och vet att inte ha rätt personalstyrka är kostsamt. Därför erbjuder vi flexibla konsultlösningar för att ni ska kunna ha en välbalanserad personalstyrka. Vi tror på rätt kompetens vid rätt tidpunkt är avgörande för ett lönsamt företag.

Om oss

Kvalificerade konsulter inom försäljning, kundservice och administration!

Nova Work tillhandahåller kvalificerade konsulter inom administration, försäljning och kundservice. Vi är på många sett ett ungt bolag men med mycket kompetens inom IT/Tech kombinerat med specialistkunskap inom rekrytering och bemanning. Vill du veta om vi är rätt leverantör till er, tveka inte att ta kontakt med oss!

Rekrytering salesgroup-logo-black

Vårt systerbolag Salesgroup är specialister på att hitta, kvalificera och leverera högpresterande säljare och ledare till företag...

21_48_Salesgroup_1696